Yinyoga med Jessica på måndagar kl 6:30

Pilates med Jessica

Varmt välkommen till denna härliga Yinyoga för lugn och rörlighet!

I en värld fylld av konstant aktivitet och stress, erbjuder Yinyoga en välbehövlig paus. Denna unika yogaform fokuserar på att sträcka ut och stärka kroppens djupt liggande bindväv, samtidigt som den lugnar sinnet och främjar inre balans.

En kurs i Yinyoga där du på din egen nivå mjukar upp din kropp och sinne på 15 tillfällen under höstterminen 2024. 

Lärare: Jessica Stenvi
Tid: Måndagar kl 6:30-7:30
Start: V. 40, 30 september
Avslut: V. 50, 9 december
Uppehåll: V. 44 (höstlov)
Kostnad: 2295 kr kr för hela kursen.

Bokning:

Du anmäler dig här och samtidigt betalar till Jessica, Soulgood. 
Betalning sker med Swish till:
1235918222, Soulgood/Jessica Stenvi. Vänligen skriv "Yinyoga må morgon" i  meddelanderutan.

Önskar du faktura eller delbetalning så maila info@soulgood.se så löser vi det. Friskvårdskvitto kan självklart skrivas ut.

Varför Yinyoga?

  • Förbättrad Rörlighet: Yinyoga hjälper till att öka flexibiliteten genom långa, djupa stretchövningar som riktar sig mot kroppens bindväv och leder. Perfekt för dig som känner dig stel och orörlig.
  • Stressreducering: Genom långsamma och medvetna rörelser samt fokusering på andningen, kan Yinyoga hjälpa dig att släppa på stress och spänningar. 
  • Inre Balans: Praktiken uppmuntrar till mindfulness och närvaro, vilket hjälper dig att hitta en harmonisk balans mellan kropp och själ.

Vad kan du förvänta dig?

Under mina mjuka och informativa klasser kommer du att guidas genom en serie av enkla, men effektiva positioner. Varje position hålls i flera minuter för att tillåta en djupare stretch och en mer intensiv avslappning. Jag säkerställer att du känner dig trygg och bekväm, oavsett din tidigare erfarenhet av yoga.

För Vem?

  • Dig som är stel och orörlig: Känner du dig ofta stel i kroppen? Våra klasser är utformade för att mjukt öppna upp dina leder och muskler, vilket kan förbättra din rörlighet och minska obehag.
  • Dig som lever med stress: Om vardagens krav lämnar dig utmattad och stressad, kan Yinyoga vara din fristad. Kom och upplev hur en timme av stillhet och djup avslappning kan förändra din dag.

Varmt välkommen till en lugnare, mjukare och mer balanserad version av dig själv.

Kom i mjuka, rena och sköna kläder och gärna 10-15 minuter innan klasstart så du hinner landa på yogamattan i lugn och ro. 

Lärare: Jessica Stenvi, Instruktör i Yinyoga och Pilates samt licensierad och certifierad gruppträningsinstruktör.

Villkor:
1. Anmälan är bindande och du kan ej boka av kursen och få återbetalning. Dock kan du överlåta din plats till någon annan.

2. Bokning och betalning sker samtidigt annars kan vi ej garantera din plats om du ej har betalat och kursen blir fullbokad.

3. Vid händelse av sjukdom försöker vi lösa det med vikarie men det är ingen garanti. Skulle det bli flertalet gånger tas dessa tillfällen igen efter kursens avslut.

4. Bilder utan ansikte kan komma att läggas upp på sociala medier eller hemsida. Bilder tas aldrig utan att fråga innan.

5. Klasserna startar på utsatt tid så viktigt att du kommer i god tid både för din egen men även andra deltagares skull. Dörr låses vid klasstart.

OBS! Hund kan ibland finnas i lokalen men håller sig stilla i sin egen koja. Är du allergisk så kom gärna och prova ändå och se om det går bra eller inte.

Deltagarens uppgifter

E-post
Personuppgifter